Pernar: “Razotkrivena još jedna laž sutkinje Novaković u slučaju deložacije obitelj Vukić”

Reagirajući na priopćenje Općinskog suda u Zadru objavljenog na Anteni Zadar, 9. studenog ove godine, predstavnik Udruge Živi zid, Ivan Pernar, obratio nam se priopćenjem. On u svom priopćenju optužuje Katarinu Zdunić, glasnogovornicu Općinskog suda u Zadru za nesvjesno otkrivanje još jedne laži sutkinje Novaković.

Priošćenje prenosimo u cijelosti.

Glasnogovornica općinskog suda u Zadru Katarina Zdunić nesvjesno je razotkrila još jednu laž sutkinje Novaković, naime – u izjavi za medije dala je zapisnik sa deložacije u kojem stoji da je Boris Maselj bio opunomoćena osoba ‘Boškarija gradnje’, tj. da je isti priložio punomoć u spis (i osigurao sve što je od njega bilo traženo).

Uistinu, ta ista osoba nalazi se i na snimci sa same deložacije na kojoj priznaje da je upravo on pravomoćni zastupnik ‘Boškarija gradnje d.o.o.’, odnosno njenog direktora Blaža Sotlara [0:35].

Međutim u ‘rješenju o provedbi deložacije’ koje je izdala sutkinja Dubravka Novaković tvrdi se da je punomoćnica, odnosno opunomoćena osoba ‘Boškarija gradnje’ bila odvjetnica iz Buja – Janja Tremski, te da je ‘ovrhovoditeljica uz nazočnost sudskog ovršitelja uvedena u posjed predmetne nekretnine’ (dobila ključeve od kuće).

Uglavnom, sve navedeno je laž – ovrhovoditeljica Janja Tremski NIJE toga dana bila u Zadru, niti je došla u posjed i dobila ključeve od kuće obitelji Vukić. Štoviše, ona je DAVNIH DANA otkazala punomoć ‘Boškarija gradnji’ i nije mogla biti niti je bila punomoćnica ovrhovoditelja toga dana (8.11.2012.)

Dakle, nakon svega ovoga postavlja se pitanje, tko je bio predstavnik/punomoćnik ovrhovoditelja 8.11.2012.?

Boris Maselj ili Janja Tremski? Očito je da Janja Tremski to nije bila i da su zapisnik s deložacije i rješenje o dovršetku deložacije u suprotnosti jedno drugome, te da je to rješenje protuzakonito kao i sama deložacija te je sukladno tome uložena žalba na njega putem odvjetničkog ureda Zvonimira Hodaka koji zastupa obitelji Vukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...