UŠLI U UŽI KRUG Na psihološko testiranje sudaca pozvani Lukin, Miočić, Bušljeta, Grancarić i Vidović Labor

Državno sudbeno vijeće, nakon razgovora s kandidatima za suce Općinskog suda u Zadru, objavilo je i poziv za psihološko testiranje koje će se održati 9. svibnja u 14.30 sati u zagrebačkom Doma zdravlja. Riječ je o kandidatima prijavljenim za slobodno mjesto za suce Općinskog suda u Zadru, a na testiranje su pozvani ovi zadarski suci: Neva Lukin, Vera Miočić, Senia Bušljeta, Nikolina Grancarić i Željana Vidović Labor.

Naime, Državno sudbeno vijeće 25. travnja objavilo je listu kandidata s najvećim brojem bodova. Na listi je bilo sedmero sudaca, a prva po broju bodova je sutkinja Neva Lukin koja je ukupno ostvarila 295,70 bodova, druga je Senia Bušljeta s 283,87 bodova, treća je Vera Miočić s 280,90 bodova, četvrta Nikolina Grancarić s 273,79 bodova, peta Antea Barešić Lukić s 273,13 bodova, šesta Petra Kaštropil 272,19 bodova, sedma Božana Mihalj s 269,39 bodova, osma Željana Vidović Labor s 267,38 bodova, deveta Danijela Števanja s 265,03 boda, deseti je Nikola Bilan s 257,47 bodova, dok je na zadnjem mjestu Iva Peričić Pejar s 241,74 boda.

Evo i imena svih 20 kandidata i kandidatkinja koji su se natjecali za suce Općinskog suda u Zadru: Iva Peričić Pejar, Maja Poprženović, Mislav Marčić, Nataša Đaković, Nikola Bilan, Jadranka Longin, Danijela Števanja, Danijela Jažić, Željana Vidović Labor, Lara Menđušić, Nikolina Grancarić, Božana Mihalj, Petra Kaštropil, Antea Barešić Lukić, Sanja Đurić, Helena Stojić, Senia Bušljeta, Igor Njegovanović, Vera Miočić i Neva Lukin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...