Razlozi zbog kojih morate pobjeći iz veze

U svakoj vezi postoje dobra i loša razdoblja, a jedan od temelja uspješnih veza svakako je tolerancija. No postoje određene situacije u kojima nema mjesta toleranciji, a sve što možete učiniti je pobjeći glavom bez obzira. Donosimo vam top deset situacija u kojima je muškarcima najbolje uručiti crveni karton i zauvijek ih isključiti iz igre.

 

Prvi crveni karton: Ne seksate se

Što god učinili učinili vaš partner ne pokazuje želju za seksom? Vrijeme je da pobjegnete iz te veze, jer s vremenom situacija neće postati ništa bolja. Ako ne reagira na vaše seksi igrice ili pak na seksi rublje, ili ako vam pak kaže da vas previše voli da bi se seksao s vama, pobjegnite glavom bez obzira, bez rasprave, piše Huffington Post.

 

Drugi crveni karton: Vara vas

Možda vam se ovo čini i više nego očitim razlogom da pobjegnete iz veze, no ako malo bolje razmilsite i najspektakulranije žene na svijetu u jednom dijelu svog života odlučile su oprostiti ili pak tolerirati nevjeru. Sjetite se samo Tiger Woodsa, Jesse Jamesa, Peter Cooka i Russell Branda. Nemojte se zamarati takvom vezo i uništavati si samopouzdanje, čim se uvjerite da vas vara, recite mu zauvijek zbogom.

 

Treći crveni karton: Ne poštuje svoju bivšu partnericu

Svoju bivšu partnericu krivi za svoju emocionalnu hladnoću, a vi ćete se naći u poziciji da molite za izljeve nježnosti, komplimente, ali i poštovanje. Ni u ovome slučaju nema prostora za raspravu, a jedino što možete učiniti je pobjeći.

 

Četvrti crveni karton: Škrt je

Ako je škrt po pitanju novca, niti u drugim životnim segmentima neće biti darežljiv. Ukoliko ostanete u toj vezi odviknite se od iznenađenja i lijepih poklona, a pod borom bi vrlo lako mogli naći poklon poput pedometra. Osim toga, odmah se naviknite i na to troškove svakog izlaska dijelite točno na pola.

 

Peti crveni karton: Neprestano radi prekovremeno

Prekovremeni sati na poslu muškaracima nerijetko mogu poslužiti kao dobra isprika za razne stvari. Ukoliko i najmanje sumnjate u njegovu istinitost, provjerite njegove riječi. Samo se sjetite koliko je dulje na poslu ostajao Brad Pitt dok je s Angelinom snimao film ‘Gospodin i gospođa Smith’ i prije nego li je ostavio Jennifer Aniston.

 

Šesti crveni karton: U vezi se osjećate usamljeno

U dobroj i kavlitetnoj vezi sigurno se ne biste trebali tako osjećati. Možda biste ipak trebali poslušati onaj glasić u svojoj glavi koji čujete svaku večer prije spavanja i jednostavno to učiniti – ostaviti ga. Uskoro ćete uvidjeti da ćete kada ste solo, ali bez lošeg partnera, osjećati manje usamljeno i nesretno.

 

Sedmi crveni karton: Svi drugi muškarci vam izgledaju tako seksi

U vašo vezi nešto ne valja ukoliko vam se svi drugi muškarci čine tako seksi, te vas čak privlače i više nego kada ste bili solo.

 

Osmi crveni karton: Prekritičan je

Naravno da u svakoj vezi postoje razmirice i svađe, no ako vam prigovara za svaku sitnicu i što god napravili nije dovoljno dobro, vaša veza je u problemima. Ako ovu situaciju ne možete riješiti razgovorom, prekinite vezu, dok ne izgubite i ono malo samopoštovanja što vam je ostalo.

 

Deveti crveni karton: Ne vodi vas nigdje

Vaša veza je ozbiljna, no on vas ne poziva na prijateljevo vjenčanje, ne želi vas upoznati s roditeljima, a ne zove vas ni na običnu kavu sa svojim prijateljima iz djetinjstva. Razmislite malo vrijedi li ostatjati u toj vezi.

 

Deseti crveni karton: Ponaša se kao dijete

Nije sposoban sam donijeti odluku, u svemu se oslanja na vas, uopće nije samostalan i sve važno zaboravlja? Vaš muškaraca traži mamu, a ne djevojku, a ako ne želite imati takvu ulogu, vrijeme je da pobjegnete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...