Vrančić: “Stanovnike zgrada u Diklu molim za razum i pamet!”

Na svečanosti 23. obljetnice utemeljenja HDZ-a gradonačelnik Zvonimir Vrančić izrazio je ogorčenost zbog odnosa javnosti i kolega političara prema aktualnoj lokalnoj vlasti. Smatra da je opoziciji koja je “u 12 mjeseci upropastila državu cilj jedino dokopati se proračuna”. Primijetio je da da “bi im ovdje najslađe bilo pobijediti, u utvrdi HDZ-a”.

Gradonačelnik je pozvao prosvjednike iz Dikla na mirno rješenje spora oko ceste.

– Postala je špranca da se gazi sve političare! Nastoje se izmišljati različiti slučajevi. Proziva nas se za neefikasnost i zlonamjernost. Kad je u devetom mjesecu bila elementarna nepogoda to su neki iskoristili da nas optuže zbog poplave, iako je slična situacija s kišom bila diljem zemlje. Pitanje je i tko stoji iza prosvjeda stanara u Diklu, rekao je Vrančić, uvjeren da SDP koristi svaki problem samo da naškodi HDZ-u.

Ipak, svjestan je da problematika s cestom u Diklu postoji i da je treba što prije riješiti.

– Ne možemo cestu vratiti bez asistencije policije. E sad, zašto policija ne reagira, to treba pitati njih. Ne želimo izazvati tuču. Postavljena nam je zamka. Smatram da nasiljem nećemo ništa riješiti. Vratit ćemo cestu pravnim i zakonitim putem. Stanare zgrada molim za razum i pamet, da se strpe, kazao je Vrančić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...