Kako najlakše otkriti da vas partner vara

I dok su tragovi poput ostatka ruža na ovratniku, parfem druge osobe ili pak sumnjivi sastanci prije bili najčešći način na koji su otkrivani preljubi, danas je metoda sasvim drukčija.

Doba je moderne tehnologije i njuškanje po partnerovu mobitelu najčešći je način na koji se otkriva prevara. Tako je novo istraživanje pokazalo kako se većina afera razotkrije upravo zbog mobitela. U istraživanju, koje je provela mobilna kompanija iz Velike Britanije, sudjelovalo 2.400 pojedinaca koji su ili varali svog partnera ili su pak bili prevareni.

Gotovo polovica ispitanika, točnije 41 posto, priznala je kako je njihova nevjera otkrivena upravo zbog partnerova mobitela uz pomoću kojeg su otkrili što se doista događa. Drugi su najčešći način kojim su preljubi otkriveni društvene mreže poput Facebooka (23 posto) te njuškanje po partnerovim privatnim dokumentima na računalu ili tabletu (13 posto), piše Daily Mail.

Jedanaest posto ispitanika otkrilo je kako ih je partner ulovio na djelu, a pet posto priznaje kako im je aferu otkrio član obitelji ili bliski prijatelj. John Lamerton iz tvrtke MobileInsurance.co.uk koja je provela istraživanje otkriva kako je upravo mobitel taj koji vrlo često strada tijekom svađa, pa nerijetko bude bačen i oštećen nakon žustre svađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...