Cestitka_Uskrs

Na Jadranu proljetne temperature!

Vrijeme je i dalje iznadprosječno toplo za ovo doba godine, s temperaturama od oko 10 stupnjeva Celzijevih u kopnenoj Hrvatskoj te “proljetnim” temperaturama višima od 15 stupnjeva Celzijevih na Jadranu.

Prema izvješću Državnog hidrometeorološkog zavoda, danas će vrijeme biti sunčano uz promjenljivu naoblaku i iznadprosječno toplo. Krajem dana, ponajprije u sjevernim krajevima, ponegdje je moguća slaba kiša. Vjetar će biti slab, u istočnoj Slavoniji i Baranji te na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak, a prema otvorenome moru i jak sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će od 6 do 11, na Jadranu između 12 i 17°C.

Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, osobito u unutrašnjosti, a malo kiše može pasti i ponegdje na Jadranu. Krajem dana i u noći u gorju nakratko mogući susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, na Jadranu umjeren i jak sjeverozapadnjak i sjeverac.

U nedjelju nas očekuje uglavnom promjenljiva naoblaka uz sunčana razdoblja, a slabih oborina još bi moglo biti ujutro u gorskim krajevima. Bit će nešto hladnije. U ponedjeljak ujutro moguća magla, danju sunčana razdoblja. Na Jadranu će biti djelomice ili pretežno sunčano. Bit će vjetrovito uz umjeren i jak sjeverozapadni i sjeverni vjetar, najavili su iz DHMZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...