Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru

U Sportskoj dvorani Srednje škole Biograd na Moru, sutra, 11. siječnja s početkom u 18 sati, održat će se Svećana sjednica biogradskog Gradskog vijeća.

Povod sjednice je obilježavanje Dana grada i blagdana Svete Stošije koji se obilježavaju 15. siječnja. Osim domaćina prisustvovati će brojne domaće i strane delegacije gradova prijatelja, te brojni drugi gosti. Nakon sjednice program se nastavlja u Hotelu Adria, gdje će okupljene zabavljati Klapa Kampanel i Miroslav Škoro. Ulaz je za zainteresirane građane – besplatan.

Program obilježavanja Dana grada uključuje i tradicionalna ”Regata partnerskih gradova”koja će se održati u subotu, 12. siječnja s početkom u 10:30 sati, sa startom ispred Restorana Europa.

Uz to, Grad Biograd na Moru nositelj je projekta “Get Yourself Connected” koji se financira sredstvima Europske unije, kroz program “Europa za građane” a na kojem sudjeluje sedam partnera iz Slovenije, Mađarske, Rumunjske, Italije, Češke i Hrvatske. Projekt traje od četvrtka, 10. siječnja do nedjelje, 13. siječnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...