Prezentacija programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički Impuls 2013.

Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s Razvojnom agencijom Zadarske županije kao regionalnim koordinatorom organizira predstavljanje programa poticanja poduzetništva i obrta Poduzetnički Impuls 2013., ukupne vrijednosti 730,3 milijuna kuna.

Poduzetnički Impuls za 2013. godinu s četiri poticajne mjere i četrnaest aktivnosti namijenjen je subjektima malog gospodarstva definiranima Zakonom o poticanju malog gospodarstva (NN br. 29/2002) i Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (NN br. 63/2007 i 53/2012). Poticaji će se usmjeravati na četiri glavna programska područja – sustav potpora, financiranje malog i srednjeg poduzetništva i obrta, EU projekte te za institucionalnu podršku.

Predstavljanje programa će se održati u ponedjeljak , 25. veljače 2013. godine u 11,00h u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije ZADRA-e, na adresi Grgura Budislavića 99 (Poduzetnički inkubator) u Zadru. Prezentacija će obuhvatiti ciljeve, projekte, korisnike, mjere, aktivnosti i sredstva poticaja poduzetništva i obrta.

Prijavu za sudjelovanje moguće je dostaviti putem prijavnice na e-mail adresu [email protected] . Prijavnica za sudjelovanje nalazi se u privitku. Molimo da dolazak potvrdite najkasnije do 22. veljače 2013., obzirom na visok interes i ograničen broj sudionika.

Više informacija o Programu Poduzetnički Impuls 2013. potražite na službenoj internetskoj stranici Ministarstva poduzetništva i obrta www.minpo.hr .

 

Prijavnicu možete preuzeti na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...