Još se ne zna čiji je listić Binga vrijedan devet milijuna kuna

Tko je sretni dobitnik “Binga” u iznosu od devet milijuna kuna bila je jučer nezaobilazna tema svih razgovora u Benkovcu, no odgovora nije bilo. Još uvijek nepoznati sretnik listić igre na sreću “Bingo plus 7” uplatio je u Benkovcu na tržnici, u Ulici Ante Starčevića bb, a u ponedjeljak navečer izvučeni su njegovi brojevi, svih sedam koji su mu donijeli 9.164.934,65 kuna. Ovim dobitkom nastavljen je nevjerojatan niz osvojenih jackpotova u igrama Hrvatske lutrije u posljednje vrijeme.

Broj dobitne potvrde Binga je 90519-00010, a kako se sretni dobitnik još uvijek nije javio, iz Lutrije pozivaju sve igrače koji su odigrali Bingo u kiosku Tiska na tržnici u Benkovcu da dobro provjere svoje listiće.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...