Pao prvi poljubac u Big Brotheru

Na Facebook stranici Big Brothera u vrijeme prijenosa uživo navedeno je da je pao prvi poljubac u kući i to između Ave Karabatić i Željka Stojanovića.

Big Brother je ukućanima objavio nominacije. Najviše glasova dobili su blizanci Žarko i Željko Stojanović, Maja Nikolić i Slavko Labović. Nominiran je i Uroš Ćertić jer je prekršio pravilo ponašanja u kući, s Majom je pričao o nominacijama, prenosi 24sata.

Uroš je priznao svoju krivnju iako mu nije drago što je među nominiranima i što bi kuću mogao napustiti zbog svoje greške. Tijekom nominacija progovorio je i o svom odnosu sa Sorajom.

‘Super smo, imamo puno zajedničkih tema. Motori, moda. Oduševljen sam s njom. Djevojka se kontrolira, zna što priča, studira. Lijepa je, nisam čuo da psuje i ogovara. Volio bih se s njom družiti i kad napustim kuću’, rekao je.

Ava i Željko svoj odnos razvijaju već danima. Zajedno su se tuširali, svako malo se grle i valjaju po krevetu iako je starleta rekla da prema Željku ima prijateljski odnos, izgleda da ipak neće ostati na tome, piše srpski Svet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...