Ovo su najveći strahovi prije prvog spoja!

Zadah iz usta, krivi izbor odjeće i strah da izgledamo debelo, su najveći strahovi uoči važnog izlaska.

Jedno je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo da se uoči prvog spoja više od polovice ispitanika u Velikoj Britaniji najviše boji zadaha iz usta, modnih promašaja, straha da izgledamo debelo ili da loše mirišemo.

Nema osobe koju prije prvog izlaska ne oblijeva hladan znoj!

Istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da mnoge muči strah od lošeg zadaha na spoju. Sasvim opravdano, budući da je prijašnje istraživanje pokazalo da čak tri četvrtine ispitanih nikad ne bi bilo u vezi s osobom koja ima zadah iz usta.

Ispitanici su naveli i da im je neprihvatljiv loš miris tijela (86 posto), zadah iz usta (75 posto ispitanih), prekomjerno znojenje (58 posto) i loši zubi (58 posto).

James Preece, stručnjak za veze kaže da strah uoči prvog izlaska nije ništa neobično. ‘Želimo ostaviti što bolji dojam, a sasvim je normalno da osjećamo nervozu. Na svu sreću protiv lošeg zadaha možemo se boriti budući da na tržištu imamo veliki broj proizvoda’, objašnjava.

Isto je istraživanje ukazalo što još odbija na spoju: loš ten (34 posto), previše make-upa (30 posto), zapušteni nokti (29 posto) i izražena dlakavost (28 posto).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...