Obnova pruge Zadar – Knin gotova do 2015.

Iz Hrvatskih željeznica očitovali su se na jučerašnje prozivke sindikata da će obnova pruge Zadar-Knin trajati 10 godina.

Kako se navodi u priopćenju, u skladu s planovima redovnog održavanja u prosincu 2012. počela je obnova zadarske pruge i do ožujka 2013. obnovljeno je 4 i pol kilometra pruge na dionici Kistanje – Benkovac. U ovoj godini planirano je kroz pojačano redovno održavanje nastaviti obnovu na istoj dionici u dužini od još 10 kilometara pruge.

Za te poslove u 2013. planirano je 34,4 milijuna kuna i taj će se plan izvršiti, ističu u HŽ-u. Radovi bi trebali početi nakon ljeta. Prema Planu investicija HŽ Infrastruktura planira u 2014. godini obnoviti dionicu pruge Knin – Benkovac, odnosno s obnovom cijele dionice Zadar – Knin završiti u 2015. godini, navodi se u priopćenju.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...