Do 11 orgazama u danu uz pomoć meditacije

Glumica Karen Lorre tvrdi da je imala 11 orgazama u jednom danu uz pomoć orgazmične meditacije.

Ova meditacija navodno čini žene osjetljivijima i fizički i emocionalno te im omogućava višestruke orgazme na dnevnoj osnovi. Tehnika specifičnog meditiranja se uči u meditacijskom centru koji je osnovala Nicole Daedone u San Franciscu još 2001. godine.

Daedone smatra kako je sposobnost za postizanje orgazma utemeljena na vezi među ljudima koja može biti hormonalna, emocionalna i duhovna te su njene vježbe najviše fokusirane na te elemente.

‘Ova meditacija slična je budističkom tantričkom seksu te ima veliki utjecaj na psihu. Iako je ova metodologija moguća i pojedinačno, kao i privatno u paru, ona se organizira u posebnim krugovima ljudi koji uživaju u njenim čarima i dijele svoja iskustva’, objasnila je Daedone koja smatra da jedna od 10 žena nikada ne postigne orgazam.

51-godišnja američka glumica Karen Lorre objasnila je kako joj je orgazmična meditacija otvorila nove mogućnosti kada su u pitanju osjećaji i njena percepcija muškaraca.

Nakon što je osnovala prvi centar za meditaciju u San Franciscu, gospođa Daedona sada ima 10 takvih centara diljem svijeta te vjeruje kako će orgazmična meditacija vrlo brzo zaživjeti i u širim krugovima društva, baš kao što je to slučaj i s jogom, koja je do prije 30 godina bila puno manje poznata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...