Severina progovorila o burnom prekidu s Milanom

Prvi put od burnog prekida progovorila je i Severina.

Otkako je objavljeno da su Severina Vučković i Milan Popović ponovo prekinuli te da je on podnio tužbu kako bi dobio skrbništvo nad djetetom, ona se nije osobno obraćala javnosti, nego sam o preko glasnogovornika Tomislava Petrovića.

Srpski magazin Alo ipak je uspio doći do slavne pjevačoice, no ona im je u telefonskom razgovoru ljubazno, ali kratko ogdovorila da nema vremena za Milanove optužbe jer ima drugog posla.

‘Nemam se vremena sada time baviti, imam goste. Zovite mog menadžera’ kazala je Severina na pitanje o burnom prekidu s Milanom.

Podsjetimo, njen bivši partner u medije je poslao novo priopćenje tvrdeći da izjava Tomice Petrovića o tome da on može sina vidjeti kad poželi nije točna.

‘Nitko na svijetu se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo ako to pravo već ima. Uz dužno poštovanje prema gdinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja djeteta osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netočna. Gdin Petrović nijednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su gdin Popović i gđica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako, svakako, nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave’ navodi se u priopćenju koje je srpskim medijima poslala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski.

Za Alo je Severinin menadžer Tomislav Petrović samo kazao: ‘Ja ne znam zašto on to radi’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...