Tko će biti novi direktor Nasada, kad će novi ustroj gradske uprave?

Novi direktor tvrtke “Nasadi” d.o.o. bit će imenovan 1. listopada nakon što bude održana sjednica Skupštine društva koja je, kao što ste naveli, zakazana za 25. rujna.

Nakon toga dobit ćete potpunu informaciju, navodi se u informaciji koju smo posredstvom glasnogovornice Marine Mihovilović Pajkin, dobili iz drugog pokušaja od gradonačelnika Božidara Kalmete.
Tko će biti novi direktor, javnost ne zna. U Nasadima još manje znaju tko će doći na mjesto Hrvoja Grdovića, koji je dao neopozivu ostavku. Jedino ime s kojim se spekuliralo bilo je Alan Kociper, koji je prije četiri godine postao pročelnik za gospodarstvo i spada u mlađi HDZ-ov kadar. Je li u pitanju kadrovska kriza vladajućih, to jedino zna Kalmeta i njemu najbliži stranački suradnici.

Mjesto direktora Nasada nije namijenjeno koalicijom partneru HSP Ante Starčević. Nikada se o tome nije razgovaralo, a niti mi znamo zbog čega je otišao Grdović, kazao nam je naš izvor iz te stranke, kao i to da su tražili hitan sastanak s HDZ-om zbog neriješene kadrovske križaljke. Pročelnici su nervozni i u graču, jer ne znaju hoće li ostati na tim mjestima ili će postati voditelji odsjeka.
Gradonačelnik Kalmeta najavio je novi ustroj gradske uprave. Kada će do njega doći i je li istina da sistematizaciju radi Ana Lovrin, također smo pitali Kalmetu preko glasnogovornice.

Što se tiče vašeg drugog upita, gradonačelnik potvrđuje i najavljuje skoru ustrojstvenu i kadrovsku promjenu gradske uprave o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena, odgovor je koji smo dobili nakon drugog pokušaja.
Do tada u zraku i dalje vise „probni baloni „ o mamut gradskom odjelu, ali i o mjestu direktora Grada Zadra. Na pitanje o autorstvu Lovrin po pitanju nove sistematizacije nismo dobili potvrdu a ni demanti tog neslužbenog navoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...