Božić je idealno vrijeme za prosidbu?

Božićni blagdani donose romantično raspoloženje, pokazalo je istraživanje internetske stranice Chillisauce.co.uk, a upravo zbog toga muškarcima su najpopularnije vrijeme za prosidbu.

S time se slaže skoro polovica ispitanika, a trećina kaže da im je Badnjak najromantičniji dan za postavljanje sudbonosnog pitanja. No, s druge strane, čak tri četvrtine ljudi smatra da je sasvim OK prekinuti vezu na Božića ako partneri ustanove da baš i nisu stvoreni jedno za drugo.

Prosidba je i dalje muška stvar, tako da ne čudi da bi čak 65 posto muškaraca odgovorilo NE da ih partnerica zaprosi, a 15 posto žena misli da bi prosidba trebala biti kreativnija od klečanja na koljenu s prstenom u ruci, pa predlažu kreativnu upotrebu dostupnih tehnologija.

 

Ženama je i dalje Valentinovo dan broj jedan za prosidbu, a nakon njega slijede:

– godišnjica veze

– Badnjak

– Božić

– Stara godina

– Nova godina

– njegov rođendan

– njen rođendan

– Halloween

 

Muškarci su malo drugačije složili listu:

– Badnjak

– Valentinovo

– godišnjica veze

– Halloween

– Božić

– Stara godina

– Nova godina

– njegov rođendan

– njen rođendan


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...