Jennifer Aniston previše zarađuje

Kao jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Jennifer Aniston zarađuje vrtoglavih 6,5 milijuna dolara po filmu. No to uskoro možda više neće biti tako. Naime, upravo se Jenn Aniston, koja se proslavila ulogom u seriji ‘Prijatelji’ našla na listi preplaćenih glumaca. Naime, Forbes je usporedio troškove filmova, uključujući i zaradu samih glumaca s konačnom zaradom na box officeu te složio listu glumaca su čije uloge, s obzirom na zaradu filma, daleko preplaćene.

Slavna 44-godišnja glumica Jennifer Aniston našla se na osmom mjestu slavnih glumaca koji pružaju najmanje s obzirom na astronomske zarade po filmu. Lista je napravljena usporedbom troškova svakoga glumca u posljednja tri filma do 1. lipnja ove godine, i to zbrajanjem plaće te troškova proizvodnje. Taj iznos zatim je uspoređen s zaradom na kinoblagajnama kako bi se saznalo koji su glumci ‘najmanje isplativi’, piše Daily Mail.

Na primjer, zadnja tri filma Jennifer Aniston ‘Wanderlust’, ‘Horrible Bosses’ i ‘Just Go With It’ ukupno su koštala 93 milijuna dolara, uključujući i njezinu zaradu, a nakon prikazivanja svega 450 milijuna dolara.

Za usporedbu, svjetski najuspješniji film u proteklih godinu dana je ‘Iron Man 3’, u kojemu su glumili Gwyneth Paltrow i Robert Downey Jr., koji je koštao 122 milijuna dolara, a u konačnici je zaradio 741 milijuna dolara na kinoblagajnama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...