Kazališna predstava u Gradskoj knjižnici Biograd

Pjesma i smijeh najmlađih, odjekivali su u prostorijama biogradske Gradske knjižnice, gdje je gostovalo Dječje kazališne ‘Šareni svijet’ iz Karlovca.

Ugovorili smo prigodnu dječju predstavu za naše najmlađe, kako bi im kroz druženje s Djedom Božičnjakom, uveselili predblagdanske dane, kazala je ravnateljica knjižnice prof. Jelka Sipina.

Predstava ‘Božićna čarolija’ zabavna je i interaktivna predstava, koju su biogradski mališani s oduševljenjem prihvatili, a u kojoj su imali priliku uz družiti se s Djedicom, uz njega se igrati, pjevati, imitirati, i na koncu zajedno s njim tražiti darove koje je negdje u prostoru knjižnice izgubio zaboravni Božičnjak.

Veliki odaziv najmlađih i njihovih roditelja najbolji je dokaz da je predstava bila pun pogodak, a oduševljenje Djedicom i njegovim čarolijama bilo je za mnoge među njima više nego doživljaj. Sama predstava koju je izvrsno odigrao Martin Dimitrov zapravo je kombinacija priča, bajki i čarobnih trikova kroz koju Djed Božičnjak vodi djecu u svoj čarobni svijet, pun čarolija, iznenađenja i veselja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...