Nina Badrić ponovno ljubi?

Posljednjih tjedan dana zagrebačka glazbenica Nina Badrić uživa u Moskvi. Otkrila je to svojim prijateljima na Facebooku i Instagramu.

Premda je u rusku prijestolnicu otputovala na poziv drage prijateljice Sandre Melnichenko, rođene Beograđanke, bivše manekenke i pjevačice grupe Models, a danas supruge Andreja Melnichenka, ruskog bankara i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Nina nije, kako doznajemo, u Moskvu otputovala sama. Od njezinih bliskih prijateljica doznajemo da joj ondje društvo pravi iznimno privlačan, markantan i tajanstven muškarac čiji identitet još želi zadržati u tajnosti.

S bračnim parom Melnichenko pjevačicu veže višegodišnje prijateljstvo. Prije šest godina, Nina je bila njihova gošća na karipskom otoku Saint-Barthélemyju gdje je provela nezaboravnih mjesec dana odmora. Spavala je na njihovoj čuvenoj megajahti, koja oblikom podsjeća na podmornicu, a čija se vrijednost procjenjuje na 300 milijuna dolara i djelo je slavnog francuskog dizajnera Philippea Starcka. Kako doznajemo, Nina je u Moskvi bila nazočna proslavi godišnjice braka svojih prijatelja.

Zablistala je u haljini zagrebačke dizajnerice Matije Vuice. Podsjetimo, na vjenčanju Sandre i Andreja Melnichenka pjevala je Whitney Houston, a na proslavi Sandrina 30. rođendana pjevala je Jennifer Lopez. Sandra Melnichenko, koja je prije godinu i pol dana rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Taru, obožava svoju prijateljicu Ninu Badrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...