FOTO Rotary Zadar uveličao predbožićno vrijeme humanitarnim koncertom Nine Badrić za Udrugu “DUGA”

U srcu adventskog vremena, Rotary klub Zadar organizirao je božićni koncert Nine Badrić u Providurovoj palači, nastavljajući svoju tradiciju božićnih humanitarnih koncerata. Ovogodišnji koncert nadmašio je prošlogodišnji uspjeh koncerta Marka Tolje, s prikupljenih 8000 eura za udrugu “DUGA”, koja pruža pomoć ženama i djeci.

Nina Badrić očarala je publiku svojim bogatim repertoarom, uključujući njezine najpoznatije hitove, kao i nekoliko klasika Olivera Dragojevića i Petra Graše. Njezina izvedba dodatno je naglasila blagdansku atmosferu, omogućujući posjetiteljima da uživaju u vrhunskoj glazbi i istovremeno doprinose humanitarnom cilju.

Predsjednik Rotary kluba Zadar Krešimir Zorić izrazio je zadovoljstvo održanim koncertom: “Ovaj koncert bio je prilika da se okupimo u duhu darivanja i solidarnosti. Izuzetno smo ponosni što smo, uz Ninu Badrić, mogli stvoriti večer koja će ostati u sjećanju mnogih, a pritom pružiti podršku udruzi ‘DUGA’.”

Udruga “DUGA” zahvalila se Rotary klubu Zadar i svim posjetiteljima koncerta na donacijama, ističući kako će sredstva biti iskorištena za unapređenje programa koje osiguravaju ženama i djeci u potrebi.

Večer je bila obogaćena ne samo izvanrednim glazbenim nastupom Nine Badrić, već i toplom atmosferom međusobnog druženja prije i nakon koncerta, sve u čarobnom ambijentu povijesne Providurove palače.

Sudjelovanje posjetitelja, njihova energija i velikodušnost, te nezaboravni nastup Nine Badrić, učinili su ovaj događaj simbolom solidarnosti i empatije koje krase grad Zadar. Ovaj događaj još jednom potvrđuje kako Zadar, posebno u predbožićno vrijeme, postaje mjesto gdje se zajednica okuplja u duhu pomoći i podrške, stvarajući tako snažne veze koje nadilaze same događaje.

Rotary klub Zadar, inspiriran uspjehom ovog događaja, nastavit će svoje djelovanje u osluškivanju potreba lokalne zajednice i organiziranju humanitarnih događanja. Klub je već pokazao svoju predanost prema stvaranju pozitivnih promjena kroz različite inicijative i planira proširiti svoje aktivnosti u nadolazećim godinama. “Ovaj koncert je samo jedan od primjera kako možemo utjecati na živote naših sugrađana. Naš cilj je nastaviti s organiziranjem događaja koji ne samo da donose radost i zabavu, već i konkretne rezultate u podršci onima kojima je najpotrebnije,” izjavio je predsjednik kluba. Rotary klub Zadar, ovom izjavom, potvrđuje svoju nepokolebljivu predanost jačanju zajednice i pružanju neophodne podrške onima u najvećoj potrebi, nastavljajući tako svoju misiju stvaranja snažnog i suosjećajnog duha unutar zajednice Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...