Dva naslova u JK Zadar: Zrinka Miočić i Nina Katuša

Minulog vikenda u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske u judu, za kategoriju kadeta i kadetkinja. U nadmetanju za odličja natjecalo se 248 natjecatelja iz 40 klubova HJS-a, a među njima i članovi JK Zadar sa sedam judaša i judašica predvođenih trenerom Juricom Zankijem, koji su zauzeli odlično četvrto mjesto u ekipnom poretku klubova.

U konkurenciji kadetkinja ispod 40 kilograma, Nina Katuša je osvojila prvo mjesto i postala državnom prvakinjom drugu godinu zaredom budući da se i lani penjala na najvišu skalinu postolja. U kategoriji judašica preko 70 kilograma Zrinka Miočić je također osvojila prvo mjesto i postala prvakinjom RH. U naraštaju juniorki još su se natjecale Nora Radovčić koja je osvojila sedmo mjesto i Tihana Diklić s devetom pozicijom redoslijeda-

U konkurenciji kadeta do 90 kilograma Dino Mušić je izgubio borbu za medalju i na kraju zauzeo peto mjesto poretka. U skupini kadeta ispod 81 kilogram Stipe Šestan je zauzeo sedmo mjesto dok Luka Brkić u kategoriji do 66 kilograma nije ostvario plasman.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...