Piši o Zrmanji i zaradi džeparac

Srednja škola Obrovac, u suradnji s Udrugom tehničke kulture “Faust Vrančić” i Udrugom “Eko-Zrmanja”, organizira natjecanje za najbolje literarne radove (stihove ili tekstove) o rijeci Zrmanji, te poziva zainteresirane na sudjelovanje u natječaju.

Radovi inspirirani ljepotom rijeke Zrmanje šalju se na e-mail adresu [email protected], ili porukom na Facebook fan page “I love Zrmanja”.

Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije s obzirom na način ocjenjivanja radova – najbolje radove će ocjenjivati stručni žiri, ali svoj izbor napravit će i korisnici Facebooka “lajkovima” na stranici “I love Zrmanja”.

Nagrade za tri najbolja rada su novčane i iznose 500, 300 i 100 kuna za prvo, drugo i treće mjesto, kao i sudjelovanje na raftingu.

Natjecanje traje do 25. svibnja, a radovi koji uđu u uži izbor prema kriterijima stručnog žirija bit će izloženi na izložbi literarnih radova pod nazivom “I love Zrmanja”.

Najbolji radovi bit će dodatno objavljeni u zbirci pjesama o Zrmanji. Završna svečanost i podjela nagrada bit će organizirana u lipnju u Srednjoj školi Obrovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...