Dođite na košarkašku utakmicu, navijajte za Zadar i pomognite Slavoncima!

Nakon što su i bez Andrewa Lawrencea i Marka Lyonsa, koji zbog neisplaćenih dugovanja nisu trenirali pa nisu ni bili u sastavu, ponijeli kući dva boda s neugodnog gostovanja u Trnskom, danas KK Zadar na suprotnoj strani parketa očekuje još jedan, ali trenutno daleko jači, suparnik iz Zagreba. Na Višnjik dolazi kako se to u novinarskom žargonu uobičava kazati- „vječni rival“, a sada i izravni konkurent za poziciju broj 2 u Ligi za prvaka- Cibona.

U posljednjem kolu LZP u A1 domaćini za željeno mjesto trebaju goste savladati s +16 razlike u poenima koliko Vukovi imaju prednost iz prve utakmice (82-66), igranoj pod Tornjem 30. travnja. To bi „plavo-bijelima“ donijelo prvi i onda eventualni ključni treći susret pred svojim navijačima u polufinalu doigravanja između ta ista dva sastava. Na ćelu je poretka Cedevita, a četvrti sudionik F4- KK Alkar iz Sinja.

Ne razmišljamo o razlici. Pokušat ćemo pobijediti i pokazati Ciboni da joj neće biti lako u polufinalnoj seriji. To bi nam mnogo značilo za podizanje samopouzdanja, ističe Toni Prostran, junak trijumfa nad Mravima, uz Ivu Ivanova i Josipa Sobina.

I trener Rajko Vidaković identično razmišlja:

Kako su pozicije za doigravanje poznate ova utakmica nema neku poseban značaj u smislu natjecateljskog karaktera. Doduše, u teoriji pobjeda sa 17 koševa nama donosi drugo mjesto, ali znamo svi kako je hvatanje tolike razlike protiv Cibone teško i može biti kontraproduktivno, naglašava „kormilar“.

Međutim, večerašnji ogled nosi i dodatno obilježje, budući da će sav prihod inkasiran iz prodanih ulaznica biti namijenjen stradalima u poplavama na istoku RH.

Pozivam i naše pretplatnike da kupe ulaznicu i sve koji dolaze, a u mogućnosti su da kupe i dvije ulaznice kako bi pomogli našim Slavoncima. Nama je voda do grla, ali je sigurno Slavoncima do krova, rekao je Boris Skroće, predsjednik kluba.

I sam klub će uplatiti određena sredstva, kao i pojedinačno kompletna momčad:

Odluka je da i ja i stručni stožer i svi igrači kupimo ulaznice za ovu utakmicu jer svaka je pomoć dobrodošla, kazao je „coach“.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Krešimira Ćosića, od 10 sati ujutro do početka susreta u 20:00. Cijene su -30 kuna za gornje tribine, a za donje tribine- 40 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...