Taksisti u petak prosvjeduju zbog nezadovoljstva odlukama Zračne luke

Udruženja obrtnika Zadar – autotaksisti okupljeni unutar Podsekcije autotaksi prijevoza koja djeluje unutar Sekcije prijevoza, organiziraju mirni prosvjed na Zračnoj luci Zadar, u petak, 23. svibnja 2014. godine s početkom u 12.00.

Prosvjedom, sutra točno u podne, naglasili su članovi udruženja, taksisti tako žele izraziti nezadovoljstvo neprihvatljivim odlukama Uprave Zračne luke Zadar o uvjetima obavljanja autotaksi prijevoza na području aerodroma.

Taksisti planiraju, istakli su u najavi protestnog okupljanja, na navedenom mirnom prosvjedu posebno iskazati nezadovoljstvo procedurom sklapanja ugovora zračne luke o shuttle prijevozu bez objave javnog natječaja, također i brojem destinacija za koje je ugovoren shuttle prijevoz, kao visinom cijene parkirne karte koja je daleko najviša u RH.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...