Udruga Porat poziva u petak na čišćenje Kapetanskog parka i Perivoja Vladimira Nazora

Povodom Nacionalne kampanje „Hrvatska Volontira“, Udruga Porat organizira u petak, 23. svibnja, čišćenje infektivnog otpada u Kapetanskom parku i Parku Vladimira Nazora.

Hvataljke, rukavice i kutije su spremne, a pozivamo i sve ostale zainteresirane osobe koje bi nam htjele pomoći ili se družiti s nama, da nam se priključe u akciji čišćenja. Prava ekipa na pravom mjestu čini prave stvari! Inače, cilj ovakvih akcija je smanjiti opasnosti od uboda, a time i smanjiti opasnosti od zaraze hepatitisom i tetanusom. Naime, veliki dio infektivnog materijala nerijetko je skriven od pogleda u prašini i gustoj travi, tvrdi Siniša Kabić Peters, predsjednik Udruge Porat.

Također, upućuje i poziv građanima da se jave ako u svojoj blizini naiđu na infektivni otpad, koji će onda članovi udruge Porat, doći i počistiti. Javiti se možete na broj mobitela 095-902-1749 ili fiksni telefon 023-302-107.

Hrvatska volontira, volontiraj i ti!, pozvali su iz Porta.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...