FUTSAL NIŽIH UZRASTA

Od 20. lipnja u Murvici po drugi put “mali balun” u konkurenciji juniora

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Drugu godinu za redom, prije glavnog haklerskog turnira, u Murvici, održat će se turnir koji će okupiti niži uzrast, one rođene 1995. godine i mlađe, što se lani pokazalo kao pun pogodak.

Turnir počinje 20. lipnja, a prijave se primaju najkasnije 17. lipnja za kada je u 20 sati zakazan i ždrijeb, odnosno izvlačenje parova 1. kola u Društvenom domu Murvica. Igra se u sutavu 4+1 (četiri igrača + vratar) i po uobičajenim futsal pavilima. Osigurane su i novčane nagrade najboljim i fair-play ekipama, kao naravno i pojedincima (strijelac, golman, igrač).

Kotizacija po momčadi iznosi 350 kuna. Podrobnije informacije i prijave mogu se  izvršiti na brojeve telefona: 091/531-9026 ( Elvis Čulina) ili 091/597-0119 (Miro Surać).

Prošlog ljeta naslov je inače ponjela postava pod nazivom Moto Škabrnja, ispred drugoplasirane Juve Vrsi i trećega u poretku Radovina. Podsjetimo se i kako su tada u finalu nastupili Moto-Juve 2-2 (6-5 nakon penala).  Najboljim igračem proglašen je bio – Paulo Colić (Moto), epitet naj -strijelca – Šime Jurica (Bili brig), dok naslov naj -golmana brani – Šime Culina iz Radovina.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar