U Šimunima “pravaši” i “socijaldemokrati” na istoj izbornoj listi skupa “kontra” HDZ-a

U Gradu Pagu se u nedjelju priređuju izbori za članove Vijeća Mjesnih odbora. Birališta će biti otvorena od 7:00 do 19:00 sati, a nadmeće se ukupno 10 lista u pet naselja. Iz Gradskog izbornog povjerenstva pozvali su političke stranke, udruge i ostale koji posredno ili neposredno sudjeluju na izborima da se u vrijeme izborne šutnje, a to je tijekom cijelog dana 7. lipnja 2014. (od 00,00 do 24.00) i na dan izbora 8. lipnja 2014. (od 00.00 do 19.00) pridržavaju pravila izborne šutnje sukladno odredbama Odluke o provedbi izbora za Vijeća MO-a.

Dakle, kada su u pitanju kandidacijske liste na birališta izlaze u pet mjesta:

 

MO PAG

1. Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica – HDZ

Nositelj liste: Branimir Paro Vidolin

 

2. Naziv liste: Hrvatska stranka prava – HSP

Hrvatska socijalno liberalna stranka – HSLS

Hrvatska stranka umirovljenika – HSU

Nositelj liste: Ante Čemeljić

 

3. Naziv liste: Hrvatska stranka prava – dr. Ante Starčević – HSP – AS

Hrvatska seljačka stranka – HSS

Nositelj liste: Predrag Smolčić

 

4. Naziv liste: Paška stranka – Pag – PSP

Socijaldemokratska partija – SDP

Demokratski centar – DC

Nositelj liste: Miroslav Fabijanić

 

MO ŠIMUNI

1. Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica – HDZ

Nositelj liste: Ante Fabijanić

 

2. Naziv liste: Paška stranka – Pag – PSP

Hrvatska stranka prava – HSP

Socijaldemokratska partija – SDP

Hrvatska socijalno liberalna stranka – HSLS

Nositelj liste: Lovre Fabijanić

 

MO DINJIŠKA

1. Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica – HDZ

Hrvatska stranka prava – HSP

Nositelj liste: Martin Škoda

 

MO VLAŠIĆI

1. Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica – HDZ

Nositelj liste: Slavko Žunić

 

2. Naziv liste: Hrvatska stranka prava – dr. Ante Starčević – HSP AS

Nositelj liste: Nenad Šarić

 

MO MIŠKOVIĆI

1. Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica – HDZ

Nositelj liste: Andrijan Miočić

 

Evo i poimenično kandidata na listama počevši s brojem 1:

U Pagu na kandidacijskoj listi HDZ-a redom su: Branimir Paro Vidolin, Juraj Maržić, Igor Baričević, Mario Maržić, Mate Čepulo, Ljiljana Babačić, Renato Festini, Blaž Pogorilić i Zlatko Šuljić. Na listi HSP, HSLS i HSU su: Ante Čemeljić, Jelena Donadić, Branka Sabalić, Jure Pastorčić, Nediljka Maričević, Marija Valentić, Dubravko Sabalić, Mario Fabijanić i Davor Fabijanić. Na listi HSP AS i HSS: Predrag Smolčić, Anđelo Pernar, Boris Škoda, Anita Glavan, Đani Pernar, Marica Lovren, Lorena Dragoslavić, Jelena Lovren i Franći Palčić. „Boje“ PSP, SDP i DC „brane“ pak: Miroslav Fabijanić, Dražen Crljenko, Franči Bukša, Dejan Kurilić, Stipe Peko, Jelkica Jaić, Karmen Fabijanić, Maja Bobići Ivanka Fabijanić.

U Šimunima u bitku za biračke glasove izlaze na listi HDZ-a: Ante Fabijanić, Nada Palčić, Sanja Mišković, Ivanka Vidolin, Nedjeljka Dukić, Zdenko Fabijanić i Hrvatka Fabijanić. Na listi PSP, HSP, SDP i HSLS su: Lovre Fabijanić, Ante Fabijanić, Renci Fabijanić, Josip Fabijanić, Željko Fabijanić, Tomislav Fabijanić i Branko Fabijanić.

U MO Dinjiška po povjerenje sumještana idu u HDZ i HSP: Martin Škoda, Denis Mišković, Rajko Jurčević, Darko Belašić, Silvano Kuković, Boris Jurčević i Peter Steven Magaš.

U Miškovićima na listi Hrvatske demokratske zajednice, jedinoj prijavljenoj, su: Andrijan Miočić, Josip Mišković, Ante Miočić, Zlatko Mišković i Marija Opačić.

U Vlašićima su na HDZ listi: Slavko Žunić, Ante Negulić, Ivan Glavan, Jadranka Magaš, Joso Radan, Marinko Negulić i Josip Žunić. Na listi HSP AS su: Nenad Šarić, Anđelo Komadina, Denis Radan, Mile Mandičić, Dobrila Helen, Sanja Zekić i Edo Komadina.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...