U Zadru danas troje ministara: Mrak – Taritaš, Zmajlović i Lorencin

Ministar Lorencin s predstavnicima županije, gradova i turističkih zajednica razgovarat će o investicijskim projektima. Ministrica Mrak-Taritaš i ministar Zmajlović večeras na tribini o energetskoj obnovi obiteljskih kuća.

Ministar turizma Darko Lorencin danas poslijepodne će se susresti sa zadarskim županom Stipom Zrilićem, te s gradonačelnicima, direktorima turističkih zajednica i turističkim gospodarstvenicima s područja naše županije. Teme sastanka su, između ostalog, izmjene zakona o turističkim zajednicama, ali i investicijski projekti s područja županija. Sutra će ministar Lorencin na Dugi otok.

Danas u Zadru još dvoje ministara.

O programu energetske obnove obiteljskih kuća govorit će ministrica Anka Mrak-Taritaš i ministar Mihael Zmajlović.

Preko 100 milijuna kuna osigurano je ove godine iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Time se građanima omogućuje da ostvare 50% do 80% bespovratnih sredstava. Zamijenite stolariju, obnovite fasadu, promijenite energent za grijanje…

Da bi se što bolje informiralo građane kako se prijaviti i osigurati bespovratne subvencije, Ministarstvo zaštite okoliša, Ministarstvo graditeljstva i Fond za zaštitu okoliša organiziraju tribine – prva će se održati danas u 18 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zadru. Dođite i pitajte ministricu Anku Mrak Taritaš ili ministra Mihaela Zmajlovića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...