Luka Nižetić dobio vlastiti kulinarski show na nacionalnoj televiziji

Nakon što je prošle godine postao prvi hrvatski celebrity Masterchef, Luka Nižetić sada je dobio vlastiti kulinarski show koji kreće 26. listopada na Novoj TV.

Uzevši u ruke kuhaču umjesto mikrofona, u emisijiPun p’jat Nižetić će pokazati kulinarsko umijeće u tri rubrike.

Pun p’jat prva je rubrika gdje uz zanimljive goste, Lukine prijatelje i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo; u Praznom fridžu pripravljat će se nešto jednostavnije jelo često napravljeno od ‘ostataka’ hrane. Luka ima naviku da kombinira što god nađe u hladnjaku i da ništa ne baca, a nas će naučiti zanimljivim trikovima.  U Slatkoj tajni rubrika u kojoj će se pripravljati  Lukini najdraži deserti, često će se vratiti u djetinjstvo i naučiti nas spravljati fine ijednostavne delicije.

Više pročitajte na Prvom portalu


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...