Darija Šimunov putuje na operaciju koja će joj spasiti život i omogućiti sretniju budućnost!

Za Dariju Šimunov kojoj život visi o niti i kojoj je jedina pomoć operacija u klinici “Regniz“ u Grazu za što joj je bilo potrebno 20.000 eura velika srca malih ljudi iz Hrvatske i šire samo u jednom danu skupili su dovoljan iznos novaca nakon što je pokrenuta kampanja “Svi za Dariju“ u organizaciji udruge “Volonterski centar Zadar“ i grupe građanki “Mame iz Zadra“.

Tako je prema informacijama koje je organizatorima dala Darijina majka Tanja Jelušić, na Darijinom računu jutros bilo nešto više od 89.000 kuna dok je humanitarni telefon 060 930 930 zabilježio ukupni prihod od 54.134,40 kuna što bi u ukupnom iznosu u eurima prema srednjem tečaju HNB-a na današnji dan bio  iznos od 18.686 eura.

Ovom akcijom zasigurno je potrebiti traženi iznos od 20.000 eura skupljen zahvaljujući malim ljudima i njihovim donacijama što ne znači da akcija tu staje. Na zahtjev organizatora telefonska linija će biti od sutra deaktivirana i novac uplaćen na Darijin račun po obračunu, a svi koji žele dalje Dariji pomoći za moguće dodatne troškove koji se u ovom trenutku ne mogu znati, poput skupih lijekova, troškova putovanja, boravka i slično to mogu učiniti daljnjim uplatama donacija na Darijin račun. Kako su nam kazale Darija i njezina majka Tanja, a za što imaju i potvrdu klinike u Grazu iznos operacije se kreće između 16.000 do 20.000 eura, a pokriva troškove operacije i boravka u klinici.

Kampanja “Svi za Dariju“ završava ove nedjelje nakon što se u petak i subotu 14. i 15. studenoga 2014. godine na Narodnom trgu u Zadru održi najavljena akcija prodaje kolača i ručnih radova, čiji prihodi su namijenjeni za Dariju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...