Imate poslovnu ideju, a nemate novaca?

Pokazat ću poduzetnicima kako da ideje pretvore u opipljivi proizvod ili uslugu. Edukacija će im pomoći da realiziraju svoju ideju uz što manje grešaka u hodu. Iako je svaki poduzetnički pothvat jedinstven i poseban, grešaka uvijek ima. Na tisuću poduzetničkih ideja realizira se jedna, a i za tu jednu je potreban trud kako bi cijela priča opstala, tvrdi Krešimir Dvorski direktor vlastite tvrtke Sustav javnih bicikala koji će održati edukaciju „Kako pokrenuti vlastiti biznis bez kune u džepu“ u sklopu Poslovnog uzleta grada Zadra 13.veljače.

U sklopu projekta Poslovnog dnevnika „Poslovni uzlet 2015“, poduzetnici, obrtnici kao i svi zainteresirani željni novih znanja i prilika moći će unaprijediti svoje poslovanje prijavom na besplatne edukacije u Zadru koje će se održati 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1).

– Polaznici će dobiti jedinstven i necenzuriran osvrt na prve dvije godine poslovanja i to bez imalo uljepšavanja. Otkrit ću im sve izazove i dobre stvari privatnog biznisa. Biti će to kratki presjek od ideje do osnivanja tvrtke uz pojašnjenje svih koraka iz mog vlastitog poduzetničkog iskustva, kaže Dvorski.

Dvorski napominje kako će polaznici čuti iskustvo iz prve ruke jer je i sam pokrenuo vlastiti biznis.

– Ja nikada ne bih vraćao vrijeme unazad bez obzira na sve poteškoće s kojima sam se susreo. Tko ima strast i volju bolje mu je da radi sam za sebe. Neću nikome ˝pametovati˝, neće biti moraliziranja i lažnih vrijednosti, samo moje iskustvo koje može pomoći mnogima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa, zaključio je Dvorski.

Program svih edukacija možete vidjeti ovdje, a prijave na navedene edukacije su besplatne (prijavu možete napraviti ovdje).

Nakon Zadra, besplatne edukacije bit će održane i u Puli 27.02.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...