Zlatna i srebrna medalja za paški sir i maslinovo ulje OPG –a Krunoslava Vidasa iz Novalje

Uspješan novaljski poduzetnik Krunoslav Vidas na Međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana i Međunarodnoj manifestaciji poljoprivrednika Mediterana održanima u Splitu protekli vikend, osvojio je čak tri vrijedne nagrade.

U njegovim rukama tako je završila Velika zlatna plaketa za paški sir, srebrna medalja za ekstra djevičansko maslinovo ulje te zlatna medalja za paški sir u maslinovom ulju. Vrijedi istaknuti kako je OPG Vidas na ovoj manifestaciji zlatnu medalju za svoj paški sir u maslinovom ulju primio već šestu godina za redom.

Manifestacija je okupila sve najbolje proizvođače maslinovog ulja i drugih poljoprivrednih proizvoda s cijelog Mediterana, zbog čega ove nagrade imaju iznimnu težinu.

Slijedom tih velikih priznanja u uredu Gradonačelnika Grada Novalje Ante Dabe održano je prigodno primanje cijenjenog OPG-ovca i uspješnog poduzetnika Krunoslava Vidasa, na kojem mu je gradonačelnik čestitao na osvojenim nagradama, ali i zahvalio na promociji Novalje.

– Nadamo se da će se sve više OPG-ova prezentirati na ovaj način, a uloga Grada Novalje je u tome vrlo bitna. Moramo poticati OPG-ove te tvrtke koje se bave poljoprivredom uz modernizaciju poslovanja, kako bismo osigurali opstojnost i konkurentnost naših autohtonih proizvoda, naglasio je gradonačelnik i dodao kako će se time stalno unaprjeđivati kvaliteta, raditi na gospodarskom i turističkom razvoju Grada te povećati mogućnost zapošljavanja mladih i njihov ostanak na otoku.

Stoga je upravo Krunoslav Vidas istaknut kao hvalevrijedan primjer takvog rada. Ambiciju i angažman ovog uspješnog poduzetnika potvrđuju i konstantna posvećenost održavanju standarda kvalitete te razvoj novih proizvoda uz novi način promocije tih proizvoda, ali i Grada Novalje i cijelog otoka Paga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...