Danas se na Viru obilježava Dan narcisa – Svjetski dan borbe protiv raka dojke: Velika fritaja, roštilj i nastup Ivice Sikirića Iće

U subotu, 21. ožujka, na Viru će se obilježiti Dan narcisa – Svjetski dan borbe protiv raka dojke, a usporedno s tim događajem organizira se i prigodni zabavni program pod nazivom “Pozdrav proljeću”. Obilježavanje Dana narcisa uz prikupljanje dobrovoljnih priloga i podjelu narcisa održat će se na Trgu sv. Jure u periodu od 10:00 do 12:00 sati. Humanitarnu akciju i prikupljanje dobrovoljnih priloga provodi zadarska sekcija udruge Europa Donna, a akciju na Viru organizacijski podupire Općina Vir. Cilj ovogodišnje akcije jest promocija kupnje linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju, a sve u sklopu lobiranja za donošenje nacionalnog programa liječenje raka dojke kojim se smrtnost smanjuje za 15-20%.

Osim obilježavanja Dana narcisa, na istom mjestu i u isto vrijeme, uz veliku fritaju, roštilj, te uz nastup Ivice Sikirića Iće, obilježit će se početak proljeća. “Pozdrav proljeću” obogatit će animacijski program animacijske grupe “Risus”, a na obližnjem košarkaškom igralištu održat će se košarkaški turnir.

Pozivaju se svi mještani Vira i okolice da svojim prisustvom podrže ovu humanitarnu akciju te da se, ujedno, zabave na samom početku proljeća.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...