U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći između Biograda i Pakoštana; Karbonizirano tijelo poginulog u potpuno smrskanom Jaguaru

Na državnoj cesti između Biograda i Pakoštana, jučer oko 18 sati u prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, jedna teško, dok su tri  osobe lakše ozlijeđene.

Prema prvim rezultatima očevida sumnja se da su se sudarili Jaguar (ZD) i Škoda (ZD) koji su se kretali u pravcu Pakoštana pri čemu je Jaguar sletio van kolnika te udario u bor koji se od siline udarca prepolovio. Od Jaguara koji se u međuvremenu zapalio prema riječima očevidaca ostala je samo hrpa lima.

U zapaljenom autu smrtno je stradala još uvijek neidentificirana osoba pronađena u karboniziranom stanju. Ostaci Jaguara prevezeni su u PU zadarsku gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi činjenice nastanka prometne nesreće, tko je sjedio za upravljačem automobila te identitet poginule osobe.

Smrtno je stradala jedna osoba iz Jaguara, a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, dok su 47-godišnja vozačica Škode i putnici u dobi od 72 i 15 godina lakše ozlijeđeni, kazali su iz PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...