Još jedan primjer vozačke ne kulture u našem gradu

Kažu da je i magarcu dovoljno reći dva puta da bi upamtio nešto. Možda vozačici ovog Renaulta to nitko nije rekao, ali parkiranje se inače obavlja između dvije parkirne crte, a ne baš po sredini jedne od njih.

Iako smo do sada i previše puta upozoravali na ne kulturu vozača u našem gradu, sve dok se nešto ne promjeni mi ćemo to ponavljati: sudionici u prometu – poštujte prometna pravila, posebice ako drugima oduzimate njihova prava.

Vozačica je samo ležerno s djetetom izašla iz auta, onako s noge na nogu uputila se u obližnju trgovinu i zadržala se sigurno pola sata unutra. Uopće nije pogledala kako je parkirala i može li još netko stati uz nju, govori nam čitatelj koji nam je poslao fotografiju.

Ironično, pored ovog vozila bilo je parkirano vozilo auto škole iz kojeg su instruktor i polaznik samo začuđeno pogledali kako je vozačica Renaulta parkirala svog nabrijanog ljubimca.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...