Mreža Tele2 u Zadru duplo bolja!

Tele2 je danas objavio završetak radova na nadogradnji mreže u prvoj regiji u Hrvatskoj – u Zadru. Prije dva mjeseca predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska, Malin Holmberg, najavila je investiranje u potpuno novu mrežnu infrastrukturu u cijeloj Hrvatskoj koja će značajno unaprijediti korisničko iskustvo u Tele2 mreži.

Zadar je prva regija u Hrvatskoj u kojoj je implementirana nova mrežna infrastruktura Huawei, osiguravajući od danas unaprijeđeno korisničko iskustvo za sve korisnike Tele2 mreže na tom području.

Iznimno smo zadovoljni sa svojstvima mrežne infrastrukture u Zadru danas. Zadar je naš „zlatni početak”, kako smo ga nazvali na početku stvaranja ovoga projekta. Svi naši poslovni partneri i zaposlenici radili su jako puno i predano kako bi maksimalno umanjili bilo kakve smetnje dok smo radili na ovoj velikoj promijeni. Nova Huawei oprema omogućila nam je da našim korisnicima omogućimo veću brzinu i kapacitet kao i povećanu pokrivenost na otvorenom ali i u zatvorenim prostorima. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako je brzina prijenosa podataka sada dvostruko brža, do 42 Mbt/s, i kako je kvaliteta znatno povećana što će zasigurno osjetiti naši korisnici. Vjerujem kako će naši korisnici odmah uočiti razliku; u brzini preuzimanja igrica, glazbe i u poboljšanoj kvaliteti. Tako ćemo i nastaviti, regiju po regiju, dok cijela Hrvatska ne bude imala vrhunsku kvalitetu, rekao je Johan Bergström, član Uprave i glavni direktor za mrežnu infrastrukturu i IT.

Svi stanovnici Zadra koji žele isprobati kako radi poboljšana Tele2 mreža, mogu do 22. svibnja dobiti besplatnu SIM karticu sa 200 MB za prijenos podataka i sa 30 SMS poruka u Tele2 dućanu u City Galeriji ili u Tele2 Supernova u Zadru

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...