Repeša: “Zadar je imao definitivno više energije!”

Cedevita i Cibona upisali su zaslužene poraze na gostovanjima u Zadru i Šibeniku. Cibose je nadjačao GKK Šibenik i nanio im prvi poraz u Ligi za prvaka, a Cedevita je poražena od Zadra.

Nakon poraza u finalnoj seriji ABA lige, Cedevita je odigrala dvije loše utakmice. Na svom parketu je uspjela nekako izvući pobjedu protiv Šibenčana, ali u Zadru nije imala šanse.

Jasmin Repeša morao je priznati da je domaćin imao više želje za pobjedom.

– Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi, definitivno je imao puno više energije i to se vidi u svim segmentima. Mislim da je jako teško dobiti ako si u podređenoj poziciji s 18 skokova manje i s takvom neravnotežom u šutu za dva i tri poena, rekao je Repeša.

Ante Nazor imao je puno više razloga za zadovoljstvo, njegova momčad odigrala je vrlo dobru utakmicu.

– Čestitke mojoj momčadi na odličnoj utakmici. Broj skokova najbolje pokazuje koliko smo bili borbeni, imali smo kontrolu ritma i momčadsku igru što pokazuje 15 asistencija protiv ovako nadmoćnog protivnika, rekao je Nazor.

Iako je Cibona izgubila u Šibeniku, Slaven Rimac ipak je imao razumijevanja za svoje igrače.

– Uhvatili su nas u lošem danu, nismo bili dovoljno koncentrirani. U ostalim utakmicama upisali smo pobjede stoga je logično da nas uhvati i mala kriza. Bez obzira na sve imamo i dalje dobar omjer i moramo pametno privesti prvenstvo kraju, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...