Wings for Life World Run: Zadar je centar svijeta, Hrvatska je dio povijesti!

I došao je dan koji smo svi željno iščekivali. Dan kada će cijeli svijet, u isti tren, udahnuti punim plućima te zakoračiti u veličanstvenu pobjedu zajedništva nad nemogućim i srušiti sve granice sporta kakvog poznajemo.

Od ranog jutra u Zadar pristižu rijeke ljudi koji su odlučni strastveno se boriti kako bi ostvarili jedan cilj – učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Čak 4000 srca lupat će u jednakom ritmu odbrojavajući zadnje trenutke do početka utrke, koja će u 13 sati po našem vremenu zatresti tlo pod nogama svih prisutnih, a cijeli spektar nezaobilaznih emocija dotaknut će i one koji će, u nemogućnosti da sudjeluju, budno i ponosno pratiti svaki njihov korak. Putevima utrke protutnjat će isti ponos, zanos i zajedništvo kao i lani, pretočeni u novu, dosad neviđenu dimenziju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Broj prijavljenih u utrci, njih 90 tisuća, sam po sebi impresivan je dokaz veličine ove utrke. Bit će to globalni medijski događaj epskih razmjera s više od 200 kamera koje će pratiti akciju direktno s mjesta zbivanja. Prijenos uživo sa svih 35 lokacija bit će nezaboravan spektakl ovog najvećeg humanitarno – sportskog fenomena svih vremena.

Wings for Life World Run tu je kako bi ponovno ujedinio cijeli svijet, a Hrvatska će opet dokazati kako je, premda mala zemlja, sposobna za nevjerojatne stvari.

Prijenos utrke moći ćete pratiti uživo i na portalu Antene Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...