Evo kako će vas Apple prebaciti s Androida na iOS

Pored izdanja mobilne platforme iOS 9 za developere, Apple je na službenim stranicama objavio i postojanje Move to iOS aplikacije, kojom žele olakšati Androidašima prelazak na konkurentsku mobilnu platformu.

Dovoljno je preuzeti Android app i bez potrebe za spajanjem na računalo podaci poput kontakata, poruka, fotografija i filmova, pa i kalendara, mail računa i nezaštićenih multimedijalnih datoteka i e-knjiga završit će na novom iOS uređaju.

Move to iOS bi trebao biti dostupan na Google Play trgovini kasnije ove godine, izgledno oko vremena kada se očekuju novi iPhone modeli. Plaćene aplikacije na Android uređaju bi se trebale pojaviti u iTunes Wish List kolekciji na iUređaju nakon prebacivanja ostalih podataka, a one besplatne će sustav preporučiti za preuzimanje s App Storea.

Prebacivanje podataka bi se, riječima Applea, trebalo napraviti na potpuno siguran način. Zanimljivost je svakako to da će ova aplikacija biti tek druga koju je Apple pružio na konkurentskoj trgovini aplikacijama. Prva će izgledno biti Apple Music.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...