U srpnju natječaj za novog direktora: Siguran odlazak Zvonka Šupe zbog – mirovine!

Gotovo je sigurno da će sadašnji direktor Turističke zajednice Grada Zadra – Zvonko Šupe, odstupiti sa svoje funkcije u srpnji, točnije po završetku natječaja koji će tada biti raspisan.

Ovaj najprozivaniji i često etiketiran najnesposobnijim HDZ-ovim direktorom tako će napokon napustiti kormilo zadarske Turističke zajednice – na oduševljenje mnogih. No, tko bi mogao biti njegov nasljednik, kuloarske priče bruje već neko vrijeme.

Naime, najglasnija nagađanja govore o kandidaturi Zdenka Mičića, sadašnjeg savjetnika načelnika općine Vir Kristijana Kapovića, ali i Stjepana Felbera, nekadašnjeg zaposlenika upravo Turističke zajednice Grada.

Kako svi propusti i nezainteresiranost za adekvatnu promociju Zadra i podizanje turističke ponude na višu razinu te brojni medijski napisi nisu uspjeli svrgnuti Zvonka Šupu na mjestu direktora, to će učiniti zakon, i to zbog – mirovine.

I sam je gradonačelnik Kalmeta potvrdio raspisivanje natječaja za čelnu osobu TZ Grada u srpnju, no nigdje nije decidirano navedeno kako će Zvonko Šupe zauvijek nestati s liste gradskih direktora.

Tko zna, možda ga vidimo u reinkarniranoj inačici u kojekakvoj kulturnoj ustanovi. Naime, već je sam Šupe najavio kako će funkciju direktora obavljati do kraja svog mandata – do veljače 2016.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...