PRIVILEGIJ “KOORDINATORA” Mario Paleka vratit će službeni automobil, ali može i dalje peglati službenu karticu!

Iz Turističke zajednice Grada Zadra i dalje dolaze dobre vijesti – nakon što su za njega izmislili radno mjesto “koordinatora”, bivši direktor Mario Paleka može zadržati i sužbenu karticu!

Za najnoviji razvoj događaja sazali smo iz gradske Turističke zajednice  iz koje su nam, nakon četiri dana, konačno odgovorili na pitanje hoće li Paleka, nakon imenovanja nove direktorice, vratiti službeni automobil i bankovnu karticu TZ-a.

Naime, s obzirom da nam Paleka danima nije htio odgovoriti na ovo  pitanje, obratili smo se direktorici Ivi Bencun, međutim, ona kaže kako o tome još uvijek ne zna ništa jer nije stupila na dužnost.

U petak smo stoga Turističkoj zajednici poslali novi upit o službenom vozilu kojega je Paleka koristio kao direktor  TZ-a. Ovoga su nam puta odgovorili – bivši direktor, danas koordinator, i dalje može peglati službenu karticu!

–  Turističko vijeće TZ grada Zadra donijelo je odluku kako gospodin Mario Paleka može koristiti službeni automobil TZ grada Zadra do stupanja na dužnost, odnosno početka obnašanja funkcije novog direktora te je na istoj sjednici Turističkog vijeća donesena odluka o nastavku korištenja službene kartice TZ grada Zadra, naveli su nam u Turističkoj zajednici.

Koliko će i u koje svrhe Paleka sada “ispeglati” javnog novca, to ne znamo. No, ona svota koju smo naveli u istraživanju o cijeni koštanja novih radnih mjesta nakon Dukićeve smjene pročelnika ipak se pokazala  nedostatnom. Naime, dosadašnja Palekina plaća iznosila je 4.343 eura bruto, odnosno 2.941 euro neto, a sada će kao “koordinator upravljanja i rukovođenja projektima” imati tek nešto manju manju plaću. Ali će zato peglanjem kartice tu razliku “nadomjestiti”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...