Zadarske Tornadele viceprvakinje Europe!

Atraktivnim i spektakularnim nastupima seniorskih cheerdance momčadi iz Velike Britanije, Njemačke i Poljske završeno je ovogodišnje jubilarno 20. Europsko i 1. Otvoreno europsko prvenstvo u Cheerleadingu i Cheerdanceu u prelijepom Zadru.

Zadrani su se još jednom pokazali kao vrhunski domaćini, ali i organizatori, a svoje oduševljenje nije krila ni glavna odgovorna što se natjecanje uopće održava u Donatovom Gradu – Helena Dobrović.

Presretni smo što smo uopće bili u mogućnosti organizirati ovako veliko natjecanje i to u našem najljepšem Zadru! Svi natjecatelji su bili sjajni a posebno sam ponosna na naše Tornadele koje su bile izvanredne, uzimajući u obzir da je većini ovo bilo prvo ovakvo natjecanje. Zahvaljujem se Gradu Zadru, Turističkoj zajednici Grada Zadra i svim našim sponzorima što su prepoznali ovo prvenstvo kao savršenu promociju našeg Grada i Domovine a vjerujte mi da je ovo tek početak divnog prijateljstva između Zadra i cijelog Cheerleading pokreta, zaključila je Dobrović, inače izvršna direktorica prvenstva i predsjednica zadarskih Tornadela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...