POTVRDILE STATISTIKE

Antena Zadar i dalje uvjerljivo najčitaniji zadarski medij!

Antena Zadar grafika
Tamni način

I u lipnju, naš portal uvjerljivo je najčitaniji zadarski medij. No, čitanost našeg portala osim u Zadru bilježi, zapravo, izvrsne rezultate u cijeloj dalmatinskoj regiji.

U lipnju zabilježili smo 149.974 jedinstvenih korisnika, što predstavlja svojevrsni rekord čitanosti lokalnih zadarskih medija.

Iznimno smo ponosni da se povećao i broj konzumenata našeg portala izvan Hrvatske, pa ukupno posjeti stranaca čine 11 posto čitateljstva. Prema podacima Dotmetrics sustava kojeg potvrđuju i Google Analytics rezultati, Antena Zadar uvjerljivo je najčitaniji zadarski portal, usporedivši naše statistike s brojem jedinstvenih korisnika portala Zadarski.hr (63.555 korisnika u lipnju) te portala 057info.hr (45.293 korisnika u lipnju).

U regiji smo čitaniji i od portala Šibenik.in (89.671 korisnika u lipnju) te od portala Dubrovacki.hr (43.003 korisnika u lipnju).

Lipanjska statistika govori nam kako 62,37 posto čitatelja našeg portala čine žene, te kako je najzastupljenija publika u dobi od 25 do 34 godine, a slijede je čitatelji od 35 do 44 godina.

Kada se sve ovo primjeni na nacionalno istraživanje o čitanosti portala za lipanj, Antena Zadar uvjerljivo je najčitanija od svih zadarskih portala, te se smješta na visoko 36. mjesto po nacionalnoj poziciji.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar