Asja Petersen održala ekskluzivni trening

Nevjerojatne slike u pokretu projekta Pokreni se putuju iz Petrčana. Asja Petersen, jedna od vodećih međunarodnih, osobnih trenerica i pilates instruktorica održala je inovativni Fokus point trening u čarobnom Falkensteiner hotelu&spa Iadera. Eksluzivni trening nacionalnog projekta koji promovira aktivnost i zdravlje, uz najljepši zalazak sunca, priuštio je vježbačima nezaboravno iskustvo.

– Predstavili smo inovativni trening Fokus point koji je u ovom projektu stavio naglasak na efikasnost vježbanja, ali istovremeno posvećujući posebnu pažnju na zdravlje kralježnice, otkrila je Asja Petersen.

Blizina mora i nevjerojatna energija sunca vježbačima je dala dodatni poticaj. Svi su dobro odradili trening i mislim da su odmah osjetili prednosti takvog načina treniranja. Ljudi shvaćaju da je vježbanje postalo nužnost, što potvrđuju i zadnja istraživanja, te da su ovakvi projekti odlična prilika i poticaj da nastave s aktivnošću, dodala je.

Izdvojeni događaj projekta Pokreni se pružio je priliku za usvajanje nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja biomehanike i patologije kralježnice.

Asja Petersen tri je desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe ostvarivala je u klasičnom baletu, judu, ritmici, aerobicu, fitnessu, body buildingu i pilatesu, uvijek pokazujući svoj neosporan sportski talent. Njenu torturu prolazili su ni manje ni više vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka, veslači braća Sinković i mnogi drugi.

Projekt Pokreni se u Zadru se održava u suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom grada Zadra te u suradnji s Falkensteiner hotelom&spa Iadera. Tim projekta Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima diljem Hrvatske nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Vježbanje na zadarskom Pozdravu Suncu održava se danas, 18. srpnja u 19.00 sati. Nakon toga slijedi Vukovar 18. kolovoza, te Zagreb, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...