Tako zavodljivo, tako senzualno – zima je savršena za bijeg u dvoje!

Uz Moonlight Night Spa experience ponudu za parove očaravajućeg Falkensteiner Hotela & Spa Iadera otkrijte novu razinu intimnosti i povezanosti, uz dodatni bonus – spa je subotom navečer otvoren za sve!

Uz povjerenje, prihvaćanje i emocionalnu povezanost, intimni odnosi ključni su za stabilnost dugotrajnih veza. Kvalitetni intimni odnosi, pokazale su brojne studije, pružaju osjećaj svrhe i pripadnosti, obogaćuju život i čine ga dugovječnijim. Maknuti se od rutine i uživati zajedno daleko od svakodnevnog stresa osnažit će vezu i vratiti strastvene intimne trenutke.

Hotel & Spa Iadera

Kraljevski tretmani koje zaslužujete

Što kažete na senzualnu masažu za dvoje mirisnim svijećama? Ili egzotični pjenasti hamam ritual, masažu pjenom na toplom kamenu koja intimnost podiže na sasvim novu razinu? Pa zajedničko plivanje u toplom bazenu uz svijeće? Uz Moonlight spa experience ponudu, od 4. studenog do 18. prosinca, u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera nedaleko od Zadra, otkrijte najsenzualniju stranu wellnessa. Zavodljivo, erotično, očaravajuće i jedinstveno!

Hotel & Spa Iadera

Mali noćni spa užitci

A subotom navečer, od 20 do 24 sata, prava poslastica za sve koji se vole! Veličanstveni Aquapura Spa centar u tom će periodu biti otvoren za sve, ne trebate biti gosti hotela za ovu noćnu spa senzaciju! I dok su vani mrak i zima, ima li išta zavodljivije od topline saune i senzualnih tretmana u kojima uživaju sva osjetila?

Naučite u paru kako napraviti piling i senzualno ga umasirati partneru, uživajte u zavodljivom aufguss ritualu vrtloženja zraka u sauni, opustite se u jednoj od Black Spa intimnih zona uz svijeće. U relax zoni nalaze se romantične ljuljačke za parove i kutak za zajedničko ispijanje mirisnog i toplog čaja. A kao točka na i – zaokružite doživljaj uz pjenušac i jagode u čokoladi!

Ekskluzivno – najtraženiji love coach u Falkensteiner Resortu Punta Skala!

Kako održati romantični plamen? Kako ostati zaigran u dugogodišnjoj vezi i ponovo raspaliti strasti? Odgovore ima najpoznatija regionalna love coach, Sanela Kovačević Nelly, autorica bestsellera Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, koja će 12.11. održati besplatnu radionicu za parove, goste u sklopu Moonlight spa experience ponude. Prijavite se što prije jer samo će osam parova uz rezervaciju smještaja dobiti priliku sudjelovati na Love radionici.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Spa doživljaj s pet zvjezdica

Okružen tirkizno plavim morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se u prostranom ekološkom resortu Falkensteiner Resortu Punta Skala i oduševljava impresivnom arhitekturom i vrhunskom gastronomskom ponudom. Šest bazena, Svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli – Aquapura Spa centar prostire se na čak 6.000 četvornih metara i kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja. Otkrijte ove zime posebnu dimenziju mira, sklada i hedonizma uz jedinstvenu ponudu Moonlight spa experience za boravak u hotelu ili Moonlight Spa iskustvo za noćni posjet spa subotom u dvoje i začinite vaš ljubavni život pravom dozom senzualnosti!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...