Cestitka_Uskrs

Emotivni koncert i povratak u grad gdje su nastali “2Cellos”

Najpoznatiji svjetski čelistički duo 2CELLOS s velikim veseljem najavljuje koncert koji će na zadarskom Forumu održati u petak, 14. kolovoza u 21 sat, a u sklopu Terraneo Summer break. Upravo je grad Zadar posebno mjesto za Luku Šulića i Stjepana Hausera. Prije deset godina 2CELLOS oformljeni su upravo u ovom gradu.

– Zadar je jako značajan grad za nas, jer je upravo tamo sve počelo, od tamo sežu korijeni 2CELLOS! Naime prije nešto više od deset godina, dok smo još bili tinejđeri u srednjoj školi, tamo su se održavali seminari Strings only, koje smo oboje pohađali i tamo smo se Luka i ja po prvi put počeli družiti, opijati, svirati zajedno, nadmetati, sve je počelo u Zadru, otkriva Stjepan Hauser.

Znali bi se napiti cijelo društvo, a Luka i ja bi se izolirali od svih i išli svirati duete, su bili prvi zvuci 2CELLOS, nije zvučalo bog zna što ali je bilo srčano! Prije dvije godine smo prvi puta nastupli u Zadru kao 2CELLOS i jedva čekamo ponovno doći u grad za koji nas veže toliko sjećanja, dodaje Hauser.

Koncert na zadarskom forumu zaista će biti poseban. Glazbenici se iznimno vesele dijeliti ljubav prema glazbi sa Zadranima i njihovim gostima te najavljuju pravu glazbenu poslasticu koja će ispuniti ljetnu večer prekrasnim zvucima glazbala ove dvojice svjetski popularnih glazbenika.

– Naši najbolji provodi u Zadru su bili tada, kada smo pohađali seminar Strings Only! Odmah se osjetila velika kemija između Luke i mene, veliko prijateljstvo, ali i rivalstvo te neka luda napetost. Po cijele dane bi vježbali, stalno smo imali na oku jedan drugoga, tko je bolji, tko više vježba, oboje smo bili nabrijani, ambiciozni, ludi za glazbom i cellom, a navečer bi svirali zajedno. Ne propustite ovaj spektakl, bit će ludilo i jedva čekamo širiti našu ljubav i strast prema glazbi sa Vama, izjavio je Stjepan Hauser ususret zadarskom koncertu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Adriaticketa, Entrio, Eventim, Croatia Tickets te prodajno mjesto u prizemlju prodajnog centra Supernova po cijeni od 160, 190 i 230 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...