Uprava Falkensteiner hotela: “Sigurnost gostiju je adekvatna”

U noći s 11. na 12. kolovoza u kampu “Borik” u Ulici Majstora Radovana nepoznati je počinitelj počinio dvije krađe. Lopov je otuđio ruksak u vlasništvu njemačkog državljanina te ručnu torbu i mobitel poljskoj državljanki.

Kako smo doznali na recepciji autokampa, a što nam je kasnije potvrđeno u uredu uprave Falkensteiner hotela, počinitelj je ruksak prije jutra vratio 69-godišnjem Nijemcu, ali dvije kreditne kartice, koje su u međuvremenu blokirane, nisu bile među vraćenim stvarima. Osobna imovina 32-godišnje Poljakinje prema našim saznanjima još nije vraćena.

U telefonskom razgovoru s gospođom Anom Gazić iz ureda uprave Falkensteiner hotela saznali smo više informacija u ukupnoj razini sigurnosti u autokampu “Borik”.

– Takve krađe nisu česte, ovo je prvi slučaj ove godine. Odgovornost za sigurnost osobne imovine naših gostiju nije svugdje ista. Primjerice, u našim hotelima svaki gost ima osobni sef u sobi, dok su gosti u kampu sami odgovorni za svoje stvari. Doduše, prilikom prijave u kamp ponuđeno im je da svu svoju vrijednu imovinu ostave u sefu na recepciji kampa za što se plaća dnevna naknada, rekla nam je Gazić.

O konkretnim elementima sigurnosti u kampu Gazić je izjavila

– Kamp cijeli dan obilaze čuvari, a noću djeluje poseban sustav. Čuvar je cijelo vrijeme u obilasku kampa, a s vremena na vrijeme pridružuje mu se i portir nakon zaključavanja svojega radnog mjesta. Sigurnost je po našim standardima adekvatna, što dokazuje činjenica da se radi o prvoj krađi ove godine, a i time što smo uspješno spriječili sve dosadašnje pokušaje sličnih i drugih nedjela kojih svakako ima. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...