Psihodelija kao novi početak

Bojan Jambrošić spot za novu pjesmu prokomentirao za Antenu Zadar

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Popularni pjevač Bojan Jambrošić je u Dubrovniku i na otoku Lokrumu snimio spot za svoj novi singl “Dopusti” kojim već sad osvaja top liste brojnih radio stanica. Iako zaposlen promocijom novog spota i pjesme, bio je voljan izdvojiti nekoliko minuta da odgovori na pitanja Antene Zadar.

Kakve rezultate želite ostvariti s novom pjesmom? Nadate li se da će postati novi ljetni hit ili možda nešto više?

– Za mene je to novi početak, a pjesma je ujedno i najava novog albuma koji stiže sljedeće godine u suradnji s izdavačkom kućom Dallas Records. Dopusti je samo prvi u nizu singlova s novog albuma.

Kome je posvećena pjesma Dopusti? Radi li se o nekom posebnom u Vašem životu? 

– Haha, ne, ne, nisam autor teksta pjesme, već Srđan Sekulović Skansi. Ja sam se u svakom slučaju potrudio prenijeti ga onako kako najbolje znam.

Bojan Jambrošić

U redakciji smo pogledali spot i ostali uistinu začuđeni – zašto ste odabrali da spot bude onako neobičan? 

– Spot je napravljen tako da bude priča za sebe, zamišljen je da bude neshvatljiv i svojevrsna je šala. Mi smo se dobro zabavili snimajući ga pa smo htjeli da se i ljudi koji ga gledaju zbune i nasmiju. Priča spota djelo je redatelja Roberta Boškovića i Miše Sorića, a bazirana je na samorefleksiji jer glavni lik u cijelome spotu u biti gleda samoga sebe. Namjerno je psihodeličan čemu su uvelike pridonijeli dubrovački glumci Maro Drobnić i Mima Brautović.

Nedavno ste održali nastup u Pakoštanima – planirate li u skoroj budućnosti i druge koncerte u zadarskom kraju?

– Svakako planiram promovirati pjesmu i spot, ali za sada nemam ništa zakazano u Zadru. Svakako pratite moju Facebook stranicu za sve najave novih koncerata.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar