Andrea Dugandžić daruje vam “Mali FIT vodič za užurbane djevojke”

Ovaj mali vodič stvoren je za tebe, da se ostaviš lažnih dijeta i obećanja, da naučiš kako jesti zdravo i stekneš zdrave navike i da naučiš slušati svoje tijelo, ovako Andrea Dugandžić, mlada Zadranka i studentica Umjetničke akademije u Splitu opisuje “Mali FIT vodič za užurbane djevojke”, kojeg je sama sastavila i odlučila darovati svima koji žele u svoj život uvesti pozitivne navike.

– Moja mini knjižica o fitnessu svojevrsan je mali vodič za žene koje su izgubljene u brdu informacija o tome kako smršaviti. Nude im se nebulozne dijete i razni preparati koji u konačnici ne rade ništa osim što prazne novčanike. Svi pokušavaju na njima zaraditi, prodaju ženama sve i svašta. E pa, ja svoj vodič poklanjam besplatno, rekla nam je Andrea i dodala kako je i sama nekoć bila zbunjena raznoraznim netočnim i polutočnim informacijama koje kolaju internetom.

– Sjećam se sebe prije nekoliko godina, bila sam frustrirana što ne znam kako postići zamišljeni cilj. U jednom periodu sam se povodila za dijetama i živjela, što se kaže, na jednoj jabuci. Takve metode mršavljenja nisu ni korisne ni zdrave. Bez zdrave prehrane i kretanja rezultati će uvijek izostajati, objašnjava nam Andrea kako se rodila ideja o vodiču i dodaje da je samouka, a svoje znanje crpi iz stručne literature, specijaliziranih enciklopedija, ali i s interneta.

– Sve što djevojkama savjetujem, uspješno sam primijenila na sebi. Konačno sam zadovoljna svojim izgledom, a to je nešto što želim svima, nastavlja mlada Zadranka.

“Mali FIT vodič za užurbane djevojke” tako je nastao kao prava zbirka svega što trebate znati o mršavljenju i na jednom mjestu objedinjuje pregršt korisnih savjeta i činjenica.

– Tekstovi u vodiču pisani su u humorističnom tonu, da zadržim pažnju čitateljstva. Udžbenička suhoparna prezentacija sadržaja nikome nije zanimljiva, rekla nam je Andrea.

Osim što je vodič sadržajno kvalitetan, privlačan je i njegov dizajn za kojeg je također zaslužna ova svestrana kreativka.

PDF ikona
Ovdje možete preuzeti ovaj vodič u PDF-u

– Vodič sam realizirala u potpunosti samostalno. Zahvaljujući znanjima koja sam stekla na Umjetničkoj akademiji u Splitu, upoznata sam s osnovama rada u potrebnim programima, a i uživam u izradi dizajna, otkriva nam Andrea, koja za sebe kaže da je prava hiperaktivka sa stotinu hobija i planova.

Na njezinom Instagram profilu @princess_bicep tako možete pronaći detalje o treninzima i prehrani, a osim što je pobornica zdravog života, Andrea je također strastvena umjetnica i pjevačica.

Na Facebook stranici “Surovitis” možete pogledati njezinu malu umjetničku galeriju crteža i dizajnih t-shirt majica, a pjeva i u bendu Nikola’s Cage s kojim sprema novi singl.

Andrein “Mali FIT vodič za užurbane djevojke” u PDF formatu možete preuzeti na našoj stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...