HSLS Zadar istaknuo komunalni problem: “Gradsko vijeće se bavi nebitnim temama, a životne zanemaruje”

Predsjednica gradskog odbora zadarskog HSLS-a Marina Marić poslala je priopćenje za javnost u kojemu ističe jedan od brojnih gorućih komunalnih problema Grada Zadra.

Ovoga puta u pitanju je križanje ulica Nikole Tesle i Jakova Šubića na kojemu izostanak svjetlosne signalizacije u opasnost stavlja živote sudionika u prometu, prije svega učenika obližnje osnovne škole.

U priopćenju je prozvala gradske vijećnike kako se radije bave nebitnim problemima, umjesto da rješavaju one od životne važnosti za građane Zadra.

Priopćenje predsjednice G.O. zadarskog HSLS-a prenosimo u cijelosti.

Gradski ogranak HSLS-a Zadar uputio je preko svojih vijećnika m.o. Plovanija i Jazine II zahtjeve vezane za rješavanje komunalnih problema, koji se tiču svjetlosne signalizacije na raskrižju ulice Nikole Tesle i Jakova Šubića. Stanovnici tog m.o. dotično raskrižje smatraju potencijalnom opasnošću za sve sudionike u prometu, a naročito djecu koja pohađaju O.Š Bartol Kašić.

Vijećnik m.o. Jazine II u dogovoru sa I.O. HSLS-a Zadra uputio je zahtjev za postavljanje usporivača prometa u ulici Hrvoja Ćustića kao jednu od ideja za rješenje sigurnost sudionika u prometu. 

Upućivanje zahtjeva Gradu Zadra pokazatelj je da se na Gradskom vijeću ne raspravlja o komunalnim problemima koji su stvarni i životni, već se politizira I uglavnom bavi nebitnim temama.

Očekujemo od nadležnih u Gradu Zadru da se uključe u rješavanje spomenutih problema, jer su problemi vezani za sigurnost svih nas a naročito djece.

Predsjednica G.O. HSLS-a Marina Marić je na zadnjoj sjednici I.O. HSLS-a podržala vijećnike mjesnih odbora u rješavanju spomenutih problem, te ih proslijedila nadležnima u Gradu Zadru.

Predsjednica HSLS I.O. Grad Zadar
v.r Marina Marić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...